Tip Nak Berjaya Dengan Shaklee Tahun 2015

10:26 AM ida ahmad 0 Comments

Assalamualaikum. Selamat Tahun Baru 2015! Hari kedua di tahun baru, saya hadirkan diri untuk menimba ilmu bukan sahaja untuk refresh diri sendiri malah kutip ilmu untuk disampaikan buat anak-anak didik saya, di bawah Shaklee Extraordinary Team. Nak berjaya dalam Shaklee, haruslah tak jemu belajar dan amalkan. Hari ni saya dapat jumpa dengan Master Cery iaitu 'nenek' Shaklee saya dalam keluarga Jutawan Shaklee ni dan kukuhkan ilmu dan tip untuk terus berjaya dalam Shaklee terutama tahun 2015 ni !
Master Cery pelopor Jutawan Shaklee bersama bakal Master Ida Khairani

Macam mana nak berjaya dalam bisnes Shaklee yang tak susah dan tak senang ni? Sebenarnya kalau kita FOKUS dan follow rapat-rapat apa yang mentor pesan, tempoh bersusah-susah tu kita yang tentukan sendiri..1 atau 2 tahun.. Kalau tak berapa nak fokus, tempoh bersusah-susah tu lebih lamalah.. Namun kalau kita konsisten dan tak putus asa, insyaAllah tetap akan tiba waktu bersenang-senang tu..

Apa maksud bersenang-senang tu? Waktu menuai hasil kerja keras kitalah.. Boleh melancong atau tunaikan segala hajat dan impian kita dengan enjoy sekali !

seminar menambah ilmu oleh jutawan master cery


Apa Tip Nak Berjaya Dengan Shaklee Tahun 2015?




Falsafah-Shaklee

1. Kenal Syarikat iaitu 'Shaklee'


Kenal dan baca pasal company Shaklee. Jatuh Cinta..Suka dan bangga dengannya. Siapa pengasasnya? Dr. Forrest Shaklee ! Kenapa dicipta vitamin semulajadi dan apa kisahnya... Kalau kita ambil tahu, mesti kita rasa special dan bertuahnya wujud company Shaklee ni.. Walk The Talk ! Sentiasa menjaga alam dan yakin kita dapat sembuh dan sihat dengan hasil bumi tanpa merosakannya.


Info-Syarikat-Shaklee

2. Kenal Produk Shaklee


Produk Shaklee ni banyak tau! Dari supplemen yang dipaten dan paten tertunda, produk kecantikan dan kebersihan isi rumah. Semuanya hijau, selamat dan berkesan! Perlulah study dalam-dalam tentang setiap produk Shaklee dan kenapa perlu pilih Shaklee berbanding jenama lain. Bila dah tahu, baru kita yakin untuk menggunakannya dan berkongsi pada orang lain.

Betulkah-Shaklee-Bagus?

3. Jaga Pelanggan Shaklee


Pelanggan kenalah jaga betul2. Follow up. Itu bezanya MLM Shaklee dengan supplemen lain yang dijual di farmasi. Di farmasi, adakah orang yang akan contact tanya ok tak ok produk tu selepas kita dah guna.

Shaklee-is-about-sharing

4. Master Checklist !


Master Checklist kami merangkumi banyak aspek.. All rounded ! InsyaAllah dalam kita berniaga, yang halal kita jaga. Yang memberi rezeki kita utamakan. Bila yakin dan konsisten dengan amalan Master Checklist ni, customer akan datang sendiri, insyaAllah.



Selain tu, ada lagi Tip Nak Berjaya Dengan Shaklee Tahun 2015 dengan menggunakan Tip Pikat Pelanggan dengan  menyentuh 5 Lampu Ajaib yang memotivasikan manusia untuk bertindak! Walaupun kami sering berhubung secara online untuk coaching, namun sentuhan magika secara bersemuka ni memang best ! Sebab tu, saya nasihatkan anak Shaklee Extraordinary Team, jika mahu berjaya rebut ja segala peluang yang ada untuk menuntut ilmu. Nak berjaya jangan beralasan ! Kena rajin dan rajin !

InsyaAllah, tahun 2015 ni kami akan reach lebih ramai orang untuk dibantu. Sama-samalah kita menjadi lebih Sihat dan Nikmati kehidupan ini dengan mencari rezeki yang halal dan redha Allah. Di akhirat juga kekal selamanya. Kalau kita konsisten Tip Nak Berjaya dengan Shaklee Tahun 2015 ni betul-betul, tambah pula dengan coaching online dan offline, insyaAllah impian kita akan tercapai ! Shaklee Invites You To Dream Again !



Ibu anak-anak syurga,

Ida Khairani

013 488 2382

0 comments: