Susu ibu kembali banyak !

7:14 PM ida ahmad 0 Comments

Beberapa minggu lepas, ibu dilema bila susu merudum selepas balik dari US. Alhamdulillah, kini tak lagi. Ibu dah jumpa MILK BOOSTER baru. Ibu dah kongsikan dengan kawan-kawan dan meraka juga dapat hasil yang sama. Ibu nak, ibu - ibu menyusu yang membaca juga tak putus asa dan cuba altenatif ini. Kami dah cuba Collagen Powder Shaklee dan ia terbukti membantu menggalakkan pengeluaran dan buat susu ibu kembali banyak! Hakikatnya, Collagen ni diuji untuk kesihatan kulit dan telah terbukti melembabkan kulit, melembutkan kulit, menegangkan kulit dan bagus juga untuk kesihatan sendi ! Kesan sampingan terhadap pengeluaran susu ibu hanyalah side effect iaitu kesan sampingan yang hebat untuk para ibu yang menyusu. Yang tak menyusu, rasakan perubahan pada payudara anda juga. Pasti lebih mantap dan marvelous !!! Eh, lelaki pun boleh ambil. Nak handsome kan?

Sini, ibu kongsikan coretan dan kegembiran ibu yang ibu catat di blog mysupervitamins.com

Sekarang ni sedang berlangsung promosi collagen shaklee. Saya pernah ambil dulu, Alhamdulillah banyak perubahan. Kemudian saya ambil dan konsisten yang basic saja bila muka kurang bermasalah dah. Dalam kata lain, makin bersih dan sihat ! Bila promo shaklee collagen powder ni kembali, teruja balik nak cuba semula walaupun saya seorang ibu menyusu sekarang. Yang best, saya dapat kesan yang sampingan terbaik dari segi penyusuan susu ibu. So, kali ni saya nak kongsikan kebaikan, kesan dan testimonial saya dan rakan-rakan kami yang juga ibu menyusu. Saya harap ibu menyusu tak ragu-ragu mengamalkan collagen shaklee dan mendapat kebaikan serupa terhadap penyusuan susu ibu.









Untuk pengetahuan perkara penting dan asas dalam penyusuan adalah supply vs demand. Kami memang pegang prinsip ni. Bagi yang tak tahu, saya dan rakan-rakan Shaklee mendapat hadiah istimewa percutian ke US iaitu Los Angeles dan San Fransisco sebanyak 11 hari. Di sana, ibu-ibu menyusu tak semua yang mengepam susu untuk bekalan bawa balik ke Malaysia. Cuma ada seorang ja sebab anaknya memang eksklusif menyusu susu ibu melalui botol. Kami yang lain, sekadar mengepam atau marmet dan buang untuk mengekalkan production. Ramai yang tak buat pun bila payudara tak sakit, termasuklah saya. Kiranya, bila tak pump, payudara tak sakit dan produce susu lagi buat sementara. Kami yakin sangat, bila dah balik Malaysia, dengan adanya rangsangan dan permintaan dari anak, susu ibu pasti meriah dan banyak macam biasa !!!









Selepas seminggu lebih balik dari US dengan mengekalkan konsep penting iaitu supply vs demand dan tip memperbanyakkan susu ibu, nampaknya susu kami tak meriah macam sebelum ni. Anak saya, Nuh Iman makan sangat banyak macam memang tak kenyang minum susu. Malah di sebelah malam, jaga banyak kali sangat bangun untuk menyusu. Bila saya bagi air kosong, minum macam sangat dahaga. Saya masih positif yang susu saya sentiasa cukup untuk dia dan tidak sesekali top up dengan susu formula lain. Sedangkan masa pi US pun saya tinggalkan EBM untuknya.





Menjelang promo September, saya pun gatal nak cuba Collagen Powder Shaklee. Alhamdulillah, Allah Maha Pemurah dan Maha Kaya, selepas 2 sachet ambil Collagen, cik B dah rasa perbezaan. Rasa kesan positif yang sangat mengujakan semasa anak




menyusu. Sebelum tu B tak rasa penuh pun untuk setiap kali penyusuan. Tak rasa bengkak atau banyak susu. Anak minum pun confius ada susu atau tidak. 











Kalau masih tak percaya, saya kongsikan testimonial rakan-rakan saya. Sebenarnya selepas kesan sampingan yang terbaik apabila makan collagen, saya terus whatapps rakan-rakan yang pergi US juga anak-anak downlines kerana happy dan excited sangat! Rupanya ramai yang susu merudum juga macam saya sebelum cuba collagen. So ada rakan-rakan yang terus mencuba petua milk booster dengan collagen ni. Kesan sampingan mereka juga sama seperti saya dan boleh rujuk gambar testimonial di bawah ni! 

























































Kesan sampingan Collagen Powder Shaklee tidak syak lagi kerana kandungan protein, vitamin c dan vitamin b yang terdapat dalam sumbernya. Saya harap, pada ibu-ibu yang masih mencari dan belum ketemu makanan yang menggalakkan pengeluaran susu ibu, bolehlah mencuba altenatif istimewa Shaklee Collagen Powder ni! Dalam nak cantik, payudara mantap dan tegang, kulit lembab dan halus, mungkin anda akan bertuah kerana mendapat kesan sampingan susu ibu yang meriah dan sangat banyak !!! Kalau nak tahu, sumber dan kebaikan serta banyak lagi kesan sampingan Shaklee Collagen Powder, wajib baca info di link ni juga





Order Collagen di Sini atau hubungi 013 488 2382 sekarang ! TAWARAN DAN KONSULTASI ISTIMEWA MENANTI !






Ibu anak-anak syurga,




Ida Khairani





admin@mysupervitamins.com

0 comments: