Hotel Avilion Admiral Cove, Port Dickson

7:12 AM ida ahmad 0 Comments

Tahun lepas, kami memang banyak traveling. Dari awal mengandung sampailah nak bersalin. Alhamdulillah rezeki untuk melawat bumi Allah. Sempat tidur semalam di hotel ni Hotel Avilion Admiral Cove, Port Dickson ni.

Best juga!! Masa nak check in, nampak ada group yang organize family day di sini. Macam2 aktiviti juga boleh buat. Kami stay semalam ja, xsempat nak explore much di Hotel Avilion Admiral Cove yang ada jeti khas untuk kapal berlabuh.

Lagipun ibu sarat mengandung. Melepas la.. So, entertain budak ja di Kids Room Hotel Avillion Admiral cove ni. Awesome juga! Memang kalau p hotel, cari kids room bila suami keluar kerja. Nak bagi mandi swimming pool tunggu petang bila suami dah balik. Lebih selamat dan meyakinkan.


Bilik tidur yang ada partition dengan ruang lain buat budak main buka tutup buka tutup.. 



20140618-230532-83132323.jpg


Ruangan buat air ada sinki lagi..



20140618-230530-83130446.jpg








Benda wajib Nazhan bawa kalau bercuti walaupun tak main

20140618-230534-83134060.jpg






Kids Room



Kids Room di Hotel Avillion Admiral Cove Port Dickson

Kids Room di Hotel Avillion Admiral Cove Port Dickson


Jeti yang cantikkkk

Ada jeti tempat kapal kecil berlabuh di Hotel Avillion Admiral Cove, Port Dickson



Tempat makan best cuma jauh dari lif bilik kami. Struggle ibu dengan 2 anak dan sarat mengandung ni nak ke bangunan sebelah lagi tu. Kadang-kadang anak2 ibu adorable..tapi kadang2 ada angin kus-kus..  Kena banyak bersabar walaupun dalam kepenatan. Malu tolak tepi la.

Semoga perkongsian bermanfaat :)

Ibu anak-anak syurga,

Ida Khairani Ahmad

Shaklee Independent Distributor 846056

013 4882382

0 comments: