US aku datang!

6:41 PM ida ahmad 4 Comments

Tahun lepas ibu dapat ke Paris untuk international trip hasil dari kerja keras bersama #Shaklee. Namun, kita merancang Allah menentukan. Rezeki mengandung pula time tu.. Date utk pergi dekat sangat dengan due date. Maka ibu convert tiket ke domestik trip.

Tahun ni Alhamdulillah ibu dapat tiket ke US. Sekarang ni tengah Q utk renew pasport di imegresen PKNS, Shah Alam. Laju juga kaunter dia walaupun datang pukul 10. Kejap lg dah turn ni. Nak make up2 sat. Seperti biasa Baby Nuh Iman temankan ibu sentiasa.

[caption id="" align="aligncenter" width="225"]20140415-103903.jpg Baby Nuh Iman di Imegresen Shah Alam[/caption]

Kalau kita serius buat sesuatu, segalanya tak mustahil! Kini melancong obersea jadi yearly event.

Super Ibu,

Ida Khairani

Cara mudah jadi ahli shaklee

ordershaklee

TANYA-PASAL-SHAKLEE

4 comments:

cheq eem said...

bestnya......

mariana musa said...

semoga semuanya selamat...berhati2 ketika ditempat org.

Ida Khairani said...

Em, Italy here we come ok!

Ida Khairani said...

tq mariana. i will