Kembali ke Nuh Arks dan best friend Iris

7:08 PM ida ahmad 0 Comments


Sejak balik dari Terengganu follow abah, perut ibu dah memboyot. Anak-anak sambung balik sekolah di Nuh Arks, sekolah favourite mereka. Kalau dulu, ibu akan terpacak di gate, kini xlagi. So selalu Nazhan akan buka pintu kereta sendiri and tolong buka & tutup pintu belakang kalau Iris duduk belakang. Ibu dah tak menghantar or terpacak depan gate tunggu anak-anak ibu. Lebih berdikari sikit. Best tengok wajah2 anak ibu yg berdikari ni.








Actually ni gambar2 sebelum cuti sekolah and konsert sekolah berakhir. Di konsert tu ibu dpt tahu, Iris ada best friend, Aisyah @ Aisah. Aisah ni masa Iris tak ada dan bermukim di Terengganu, lone ranger jadinya. Kesian dia. 


Sweet kan bila anak-anak ada best friend.

0 comments:

Playtime with Haziq and Wafiq

5:41 PM ida ahmad 0 Comments



Nazhan & Haziq ex student WQ Park. Cewah.. Dua-dua dah cukup haul belajar di sana, keluar dari comfort zone masing-masing dan bergaul dengan kawan-kawan baru di sekolah baru.

Bila family Haziq pindah ke Setia Alam dari Damansara, bestlah.. So the friendship will continue. Even masa dah keluar WQ park pun kami ada organize playgroup sendiri dengan few kids lain, adalah beberapa meet up sebelum terkubur. Huhu.. Hope Haziq and Wafiq sudi datang rumah Nazhan & Iris lagi.


0 comments: