Buat blog ala-ala status fb boleh tak?

Share it Please
Kenapa blog ni sangat jarang diupdate sedangkan aktiviti banyak boleh diceritakan. Buat blog ala-ala status fb boleh..'Boleh boleh'..ohh..sendiri tanya, sendiri jawab.

At 11.32 am, masih taktau nak masak apa..anak demand nasi ayam tapi ayam pun tak ada.. kesian pula nk hadap telur untuknya. Plan nak buat masak lemak ikan masin. Hmm..perlukah makan di luar? Sempatkah nak packing-packing barang2 untuk dipos sebelum keluar nanti.. Kena solat sekali di luar..sebab kalau keluar tu, macam nak melencong jauh ja..ambil cinch vanila, order dari mama haziq..nazhan pun ada minta mainan angry bird. Ingat nak bagi budak2 main kat luar juga. So, haruslah sekali harung semua..

Ida Khairani
www.ceriterakami.blogspot.com
www.mysupervitamins.com
www.sarawakauthentc.blogspot.com

Followers

Unordered List

Related Posts with Thumbnails

Follow The Author