1st Sport Day Nazhan

10:09 AM ida ahmad 2 Comments

Sport Nazhan sekolah Nazhan cool. Bertemakan Thomas and Friends sebab ramai ex schoolmates Nazhan ni peminat Thomas so cikgu2 pun faham.





Nazhan team merah, James. Lawakan semua khemas tapi team merah yang menang khemas tercantik. Yeah!! Congrates to teachers yang kreatif menghias.




Acara 1st, roll big ball.




Acara 2nd: Lari bawa batton berhalangan.



Acara ketiga: Lari bawa puzzle dan yang last person akan susun puzzle. Yang ni team Merah no 1.




Acara sampingan: Iris mengambil
kesempatan yang ada.




Acara ke-4: Isi air dalam bekas dengan menggunakan span.




Acara bebas bermain dengan adik.




The champion!




Teachers terima hadiah untuk khemas tercantik @ No 2 secara keseluruhan acara sukan.


Sangat happy. Perubahan yang
nampak dari sebelum acara sukan ni adalah Nazhan dah tahu nak cepat skt. Kalau tak, dia tak kisah pun slow. Even ibu kata fast is good. Dia jawab, No, Slow is good.

Bila dah ada training sukan di sekolah, barulah Nazhan kisah pasal nak superfast. Nak siap cepat. Nak buat kerja cepat. Baru nak bertindak bila ibu cakap dia superslow :P

Tapi superfast dia no 4. Dia tak suka no 1. Huhu camna tu.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

rubaizah said...

waahh... congrate nazhan... so cute la dia main sport.. kalo amirul rasa jadi haru biru nnt...

ikhairani said...

ala amirul tu bukan masanya lagi.. nanti dia pun terror la..kalah hang.ahahha!!