Sekitar hari ibu

11:43 AM ida ahmad 0 Comments

Sebenarnya tak plan apa2 pun. Anak-anak kecil lagi. Abahnya pun buat dek ja. Sian ibu. Huhu..

Sekali tuk nak datang. Tuklang pun nak datang. So teruslah buat plan simple. Makan2 ja. Punya la unplan sampai market pun tak pi. Sebab time tu dah pukul 10pagi.

So decide beli ja semua. Lagipun kata hari ibukan. Haruslah ibu tak masak. Haha!! Kita minta abahnya sponsor sebab sapa soh dia xplan apa2 kan.

Bila malam..



Anak-anak dah ready dulu.




Penghibur lara




Yang dirai- cewah..




Lauk pauk

Tq abang sebab meraikan. Tq anak-anak sebab sayang ibu selama ini walaupun ibu garang macam siang. Kadang-kadang ja. Hehe. Selalu ibu lembut macam bidadari. Kekeke..

Tq my mom for all your love and care for me. Sayang mak:X


- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments:

Istimewa tak hari ibu. Yes for me :X

1:24 PM ida ahmad 1 Comments

Memanglah kita patut meraikan setiap hari untuk ibu kita. Namun, kita sering lupa dan kita sendiri sibuk dan tak sempat untuk diraikan atai meraikan.

Hari ibu hanya hari yang membuatkan kita sedar kita disayangi dan dihargai. Hari ibu juga membuatkan kita berfikir adakah kita dah melakukan amanah yang Allah berikan sebaiknya sebagai seorang ibu atau anak.




Hadiah hari ibu dari Nazhan.





Rantai atau crown sebenarnya yang dibuat Nazhan ni? Hanya Iris yang muat.

Kasih sayang yang diberikan Iris dan Nazhan serta suami membuatkan hari - hari ibu lebih bermakna, dipenuhi dan penuh dengan keceriaan dan tangisan. (Tangisan anak-anak)

Lets cherish our love and keep moving forward.




- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments: