Update Bonuslink Event di Sunway Pyramid

3:28 PM ida ahmad 2 Comments

Bonuslink event tu ada di Sunway Piramid sampai 10 malam ni. Masa pergi tadi, ada kuiz untuk 1juta point tp yang ni yang diorang dah pilih peserta terlebih dahulu.

Event yang ada lucky draw untuk dapat point dr 20 ke 100 point. Sebelum pergi tu, baru pergi isi minyak di Shell rm30. Kena bawa resit tu. Hasilnya dapat la 20 point ja. Huhu.

Then ada 2 games boleh main. Throw slide, ibu dapat 200point. Paling tinggilah. Lagi satu, throw ball. Tah ke mana-mana bola tu pergi. Buat malu ja. Ish Ish..

So hasil terjahan yang tidak well plan tu dapatlah 220point Bonuslink free. Sama dengan berapa cash value ya?

Event ni sampai 10pm tp yang lucky dip tu untuk 500 first participants. So sapa yg nk join 2 games tu bolehlah. Ibu pi dengan Iris, masih boleh handle. Senang ja game dia. Good luck ya!

Gambar event tak ada. Gambar Iris depan kedai Machine ada. Relevent tak? Hehee.:D





- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

4 Kay-E said...

Salam,
Lama tak gi BonusLink event :)
Tak beli apa2 ke?

ida khairani said...

Salam,

Tak berani nak lama2. Risau tersangkut pulak. Beli air minum ja. Haha!! Lagipun nak kena ambil abangnya pula balik sekolah.