Penang Gateaway

11:51 AM ida ahmad 2 Comments

Last week birthday Tokwan yang ke 60. Kami pun balik untuk family dinner. Malam gerhana bulan tu. Kami dinner di Puncak Mutiara. (agaknyalah, xhafal-hafal nama). Happy Birthday, Tokwan!





Esoknya, ajak mak mertua ka Batu Ferenghi pula untuk picnik dan bermandi manda. Picnic pun main tapau ja. Sebab last minute plan ja pun. Lupa snap gambar mak mertua. Ish ish..

Then ibu and abah naik sky paragliders. Masa naik tu tak selesa sebab depa pasang harness(betul ka ni) sangat kureng so xenjoy. Dok menahan sakit ja. Gambar pun xsnap dari atas tu. Bawah ni gambar b4 fly.




Nazhan dan Iris paling enjoy. Ombak kuat pun tak risau. Ibu yang suspend ja tengok ombak kuat dok hempas pantai. Teringat tsunami. Huhu.. Ok, jom layan gambar.


















Bestkan.. Bolehlah untuk short family gateaway. Mai la ke Pulau Pinang ya.


- Posted using BlogPress from my iPhonez

2 comments:

Em's Family said...

ombak kuat, sempat mandi lagi tu.. hehe anyway, moga ayah u panjang umur dan dimurah rezeki

ida khairani said...

Tq..

Alhamdulillah selamat lagi time tu tapi musim sekarang ni mmg kena alert pasal ombak, perubahan cuaca. Scary la juga.