Melawat Tuk di Dynasty Hotel, KL

5:34 PM ida ahmad 0 Comments

Tuk dan tokwan datang KL sempena Perhimpunan UMNO. Maid hantar ke rumah kami buat perabih beras. Hahaha!! Dan mengemas rumah juga. Semalam tuk nak p shopping. Ibu pun nak follow tapi tidak sangguplah nak meredah jam semata-mata untuk menjamu mata dengan anak-anak lagi.

So, tuk yang datang jemput dengan driver. Yippie!! Shopping sikit2 ja sebab budak tak follow. Tunggu dalam keta ja.



Suasana malam dari bilik hotel Dynasty,KL. Ni rasa macam Dynasty Miri ni. Tak sangka pula ada cawangan.





Dua beradik yang sangat happy dapat berenang di dalam bath tub.





Di lobby hotel sebelum balik rumah. Patung pun nak tumpang gambar sama. Belakang tu la maid mak saya. Hmm.. **






Ibu melaram tudung baru. Baju pun baru juga. Suka i...


- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments: