Jom join contest Superkids Love Water

1:00 PM ida ahmad 0 Comments


superkids contest

Jadi, apa syarat-untuk peserta?


1Tulis entry penyertaan di blog anda bertajuk ‘SuperKids Love Water’ atau ‘My Super Kids Love Water’ atau ‘Superkid Loves Water’.. apa sajalah yang sesuai asalkan jangan tinggal keyword – LOVE/LOVES WATER tu :D.
Uploadkan gambar anak/anak saudara/anak sepupu ataupun anda sendiri sedang main air.. tak kira dalam bilik mandi, atau di kolam renang, atau di pandai, air pancut, mahupun air yang tumpah di lantai. Janji ada AIR. Tak perlu tulis apa-apa pun tak apa… cuma…
…..akhiri entry anda dengan copy+paste ayat di bawah (dengan link sekali)
||Entry ini ditulis untuk contest di My Super Kids yang ditaja oleh Vitamin ShoppeMy Super VitaminsSihat.Ceria.BahagiaDapur AuladKedai Triple S,Vitamin Best Deal dan ||
Jangan lupa masukkan entry anda dalam bahagian komen di entry ini
Banner kat atas tu ikut suka la nak letak pun boleh, tak letak pun boleh. Tapi tak tau la kot yang letak tu ada markah extra :D
….KEMUDIAN…
2. Uploadkan gambar tersebut di FanPage My Super Kids. Tak perlu buat apa2.. cumaupload saja supaya tak ada yang tertinggal nanti. Mana la tahu kan kot2 terlepas pandang…
(Anda kena LIKE dulu sebelum upload)
OK, itu saja. :)
kalau takde blog pun takpe, upload gambar kat Page FaceBook itu pun OK. Tapi, kalo ada blogjangan ngelat ya :D
3 orang peserta akan dipilih untuk ke peringat akhir. Manakala 6 orang peserta akan membawa pulang hadiah :)
Jadi, jangan risau jika anak anda tak terpilih kali ni. Lepas ni ada lagi, dan lagi, dan lagi :D
So, apa tunggu lagi. Jom korek gambar sekarang!
Tarikh tutup ialah : 10 November 2011.


Saya pun jadi sponsor juga tau, www.mysupervitamins.com tu. Jadi, jomlah pakat-pakat join. Saya pun nak join juga, tak kiralah sponsor tak. Tengah nak menggodek gambar. Gambar yang di blur bahagian bahagian tertentu boleh join tak ha, sensored la anak dara i tu.

0 comments: