Bercuti di Ho Chin Min

9:40 PM ida ahmad 1 Comments

Last week kami 3 beranak mengikut rombongan tuk dan tokwan serta warga emas lain(hehe) ke Vietnam. Tempatnya sangat heaven untuk membeli belah. Namun ibu yang mengusung anak2 ini tidak mampu mengikut rentak makcik2 yg lain. Lagipun taste tak sama.

Vietnam terkenal dengan fabrik dan telekung. Walaupun mereka tak memakai baju kurung tapi sedia mengambil tempahan dan boleh siap dalam sehari dua sahaja. Jadi, kalau korang belum ada baju raya, boleh pergi, tempah dan bawa pulang. Yang ready made pun ada.

Memang boleh gila kalau poket penuh dan pergi tanpa budak2. Selamatlah ibu ni tak bekerja jadi keperluan baju kurung tu kurang. Kalau tak mahu berkodi-kodi ibu angkut. Memandangkan ada anak-anak, ibu lebih gila bershopping baju yg comel-comel di sana.

Jom layan gambar dr phone ibu. Gambar dari camera belum transfer lagi.




Cari-cari mana ibu





Amoi Vietnam interframe




Tokwan bershopping untuk orang kampung





Menayang baju baru





IT gigs menggunakan kemudahan komputer di hotel



Ida Khairani

1 comments:

KhalinaBerry said...

stay di area mana? mahal x hotel tu? selamat x kat sana? ingat nk pegi jugak, tp xtau nak stay kat mana lagi..

dan saya dah follow blog anda, tlg follow saya pula :)

http://fazlinakhalina.blogspot.com/