Vitamin Shaklee untuk kesihatan jangka panjang dan umpama pelaburan emas

8:30 AM ida ahmad 0 Comments

Testimonial dari Ummi Hanifah Abd Halim di facebook.

Nak kongsi keseronokan. hari ni dah minggu ke 3 saya ambik set B, dah smlm 2nd order. kuantiti susu bertambah, walaupun pada 1st & 2nd week x nmpk perubahan. seronok sgt, hasil pump susu hari adalah utk stock next week. dan utk 2nd order saya dah tmbh ESP, Vit E & Zinc. Husband pun jadi pelik knpa saya sanggup melabur utk beli all this..

Hehehe.. Mana tak seronok, hasil pelaburan sudah mendatangkan hasil. Suatu kegembiraan dan kepuasan pada seorang ibu apabila dapat membekalkan anak nikmat susu yang mencukupi dan berkhasiat. Rasa berbaloi penat lelah mengepam, kalau hasilnya lumayan dan anak sukakannya.

Husband pelik? Nikmat sihat hanya dapat dirasai oleh orang yang sakit. Namun, apabila kita masih sihat dan diberi keupayaan untuk bersedia menghadapi sakit, ia merupakan anugerah dan patut disyukuri. Duit yang kita cari itukan untuk kebahagian di hari tua juga jadi, haruslah melabur dari sekarang untuk kesihatan supaya persaraan kita nanti dapat dinikmati dengan sihat sejahtera bukan sakit kronik pula. Sebab itu peliharalah kesihatan dari awal, muda dan ketika berkemampuan.




Jika anda berminat, boleh order di sini. Anda juga boleh terus ke cawangan Shaklee berdekatan anda dan menggunakan ID 846056 untuk pembelian pada harga ahli. Set2 trial pek tidak dijual dicawangan cuma online sahaja.


- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments: