PapaRich at Setia Alam

6:20 PM ida ahmad 0 Comments

Hangpa pernah makan di PapaRich tak? Glamour la juga kedainya. Kami baru p sekali. Asyik fullhouse ja yang cawangan Setia Alam tu.

Makanan dan menunya ala kopitiam. Cuma hiasan dan suasana sangat bersih, kemas dan ekslusif dari kopitiam lain. Pekerja pun bagus dan sopan. Hehe.. Penting ni.



Asam Laksa





Fish & Chip





Bakal tokei


Kami order seperti dalam gambar tu. Fish & Chip sangat puas hati, siap ada nasi goreng lagi. Memang ibu dapat share dengan anak-anak dengan hati terbuka.

So, ibu pun mula berangan nak jadi tokei PapaRich. Nanti jangan lupa datang kedai ibu ya. Hangpa ada cadangan nak buka location mana yang best tak?

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments: