Kungfu Panda 2 sangat awesome ok

9:00 AM ida ahmad 1 Comments

Last week kami sekeluarga pergi tengok wayang, Kungfu Panda 2! Memang 5 stars la. Sangat best. Yang gelak besarnya bukan budak sangat pun, suara orang tua lagi meriah.

Memang fullhouse la panggung wayang dan kaunter membeli makanan. Hehe.. Last2, abah masuk dalam dulu bawa budak2, ibu jadi tukang beli. Kami selalu dok couple seat jadi memang luas dan belakang sekali.

Tengah tengok wayang, Nazhan nak kencing. Selamat adik tengah menyusu jadi abah yang bawak pi tandas. Huh.. Tak sanggup ibu terlepas aksi yang best itu. Nyehnyehnyeh..

Jadi, Kungfu Panda adalah cerita paling best so far yang kami layan di wayang secara 4 beranak. Yang sebelum ni adalah
Toy story 2, Merong dan Bunny(ya ka, ibu lupa tajuknya). Perlukah ibu bawak budak2 menonton Nur Kasih. Mungkin tidak.. Kang ibu meraung sebab tak dapat fokus bukan pasal ceritanya.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments:

tak tgk lagi...igt nak bawak si kecik..tp tk konpiden plaks