Farah Fauzana Peluk siapa?

12:42 AM ida ahmad 0 Comments

Tiba-tiba jadi blog gosip pulak malam ni..

Baru ja lepas layan, Anugerah Bintang Popular. Aman ja aku layan sorang2 sambil packing Trial Pack Shaklee, sebab Iris dan abahnya dah tidur. Nazhan layan kartun dlm bilik. Tiba-tiba aku tercengang bila Farah Fauzana menang dan peluk seseorang.

Apa yang terlintas difikiran aku

1) Dah kahwin ka dia? Laki dia ka tu? Ish.logik la juga sebab aku ni memang tak ikuti perkembangan dunia hiburan. Dah kahwin rupanya dia..

2) Pukul 12 lebih, mak aku sms.. Aku pun tanya la dia. FF peluk sapa? Macam tak ada org terkejut. Pengacara cool ja. So, aku salah tengok ka? Mak aku jawab, dia pun nampak.. Haha!!  Mata aku belum sparero lagi..

3) Aku pun meng-google kot la dah kawin Farah ni. Aku yg taktau..Tak ada plk citanya..

4) So, aku pun buat andaian esok jawapan yg mungkin diberi olehnya -

a)saya tak perasan pun laki tu, tadi pompuan dok situ.
b)dia abang saya

itu ja la rapuan dan telahan aku. First time aku bergosip artis di blog aku ni.. ada tokoh tak?..Huahuahua:))

0 comments: