Selamat tahun baru

1:30 AM ida ahmad 3 Comments

Selamat tahun baru!!! Tahun baru ni aku banyak azam nak kena capai. A new beginning for me at a new house with new motivation. Hopefully semua tercapai. Nanti kena list down kat sebelah baru tak lupa kot. By the way, tiba2 plk hari ni anak dara saya merangkak at 11 months. Lambat..lama gila menyulur. Dah start nak berdiri, tiba2 merangkak plk. Ingat dah tak hingin nak merangkak. What an end of the year sweet memory..

3 comments:

Hida Naza said...

aik..nape macam sama dengan najah. mula2 merangkak komando guna lengan. dah nak berdiri baru merangkak pulak. ishh..anyway..buat lah entry rumah baru. nak tengok gambar. letak banyak2 okeh

ida khairani said...

Hida,

Dah berdiri dah Najah? Good for her.. Oo, nak tengok rumah, kena datang la sendiri. Haha!! Nanti la saya buat entry pasal rumah. Dawai2 yg terkeluar tak berpasang lampu lagi ka.. Hehe..

By the way, bila husband nak balik n Harith dah rajin bercakap ka? Nak email hida boleh?

Hida Naza said...

haha..slow2 buat entry rumah.
dok rumah lagi busy sebenarnya..faham2.

hasben balik cuti feb nanti.
habis blaja sept.
harith dah borak lah. tapi sentences tak structured sangat.
boleh lah dari tak cakap langsung kan.
email nnazahiyah@gmail.com