Sambungan cerita bahana tukar2 no hand phone

2:52 PM ida ahmad 1 Comments

Lagging sungguh..

Sambung sikit dr entry sebelum ni.

Sebenarnya saya nak pinjam kereta abang no 2. Sakan la berbalas sms dan akhirnya dpt permission. 2 mlm sebelum hari kejadian, kami ada family dinner. Memang ada sembang pasal muat ka barang yang nak diambil guna D-max, abang no 1 tanya. Abang no 2 nyampuk jgk, offer nak bagi benda. Saya jawab tak apa. Ingatkan dia fahamlah butir bicara saya dan abang sulung. Tak la ulang kata nak pinjam d max dia sebab dah sms before tu.

Bila tiba harinya,dia tak ada di rumah. Rupa-rupanya yg berbalas sms selama ini adalah makhluk asing. Geram2x.. Buang masa sungguh. Tak baik tau mainkan orang mcm tu. Kalau kena batang hidung sendiri, baru padan muka.

Alkisahnya, benda2 penting ni kenalah call lagi baik.




- Posted using BlogPress

1 comments:

rubaizah said...

ye btul... better call...