Star Khaliff

8:29 PM ida ahmad 2 Comments

So far so good. Nazhan have a lot of improvement. Maybe sebab exposure kat school and also about time already. Kenapa ibu pilih Star Khaliff at the first place sebab ibu tengak student2 kat situ baik2 belaka. Memang teacher2 tu serapkan nilai2 murni dan adab sopan cara Islam. Diorang tak marah2 budak.

Nazhan ni dia suka mengikut budak dari org tua. So, kalau ramai budak nakal yang dia jumpa, ibu risau dia tiru plk. Sayangkan kalau kami pindah Bukit Raja. Rumah kami dah dapat CF. Bolehlah nak pindah sebulan 2 lagi kot. Hehe.. tapi tak tau la nak hantar Nazhan ke sekolah ke tak kat sana.

Ibu plan nk buat play group ja kat rumah. Bestkan kalau menjadi plan ibu tu. Adalah tempat ibu2 dan anak2 berkumpul bagi mereka yang tak di hantar ke taska. Tak ada bayaran tp parent kena join samalah expecially for housewife like me. Anak2 nak yg baik2 dan tak ganas ja. Haha!! Boleh gitu. Janji ibu mereka ada untuk menegur mana yg tak kena. Nazhan ni suka sangat berkawan tp ibu nak pilih kawan yg boleh dibuat contoh. Diakan suci murni ja.



Ibu ada bawak Nazhan join satu play group ni kat Penang, organize by NGO for special person mcm kami ja. Haha. Kat Bukit Raja/Shah Alam/Klang ada tak ha?


2 comments:

Anonymous said...

small group tu kat mana? sape2 boleh join ka?

ida khairani said...

Dalam picture ni, group by BOLD di Penang.