Sapa nak sunat?

4:44 PM ida ahmad 1 Comments

Ooo..saya sudah..My kids ja belum. Ingat sabtu ni nak bawak Iris p sunat. Anak sedara saya masa lahir terus disunatkan. Iris masa di Miri tak ada doc nak buat. Satu klinik tu, soh datang bila 5 months. Bila dah 5 months, kami di Penang. Check up plak di paed laki. Terlupa lagi..

Badan pun dah montok tu. Kesian Iris. Ibu baru teringat, tuk dah marah2. Huhu. Kesian ibu jgk. Banyak benda nak kena buat. Kelam kabut ja. So, ibu decide nak p buat Sabtu ni tp abah tak balik. Abah kena p offshore lagi. Should we wait for him? Hmm..


no ibu..please no..

1 comments:

Dunia Jilbab said...

Terimakasih sharingnya, pengetahuan bertambah dari sebelumnya. Sungguh sebuah kebaikan bagi kakak penulis. Taubat jadi lebih baik Aamiin. Jadilah muslimah yang taat, kenakan jilbab karena memakai jilbab merupakan kewajiban seorang muslimah yang ingin lurus di jalan Allah. Tinggalkan pacaran karena tidak sesuai dengan ajaran islam. Ada banyak cara memakai jilbab dan cerita hijrah di website islami. Kutinggalkan dia karena dia. :)