Gambar pasport

12:12 PM ida ahmad 8 Comments


Hehe.. ni gambar Nazhan untuk school purpose. Ibu amik kat rumah and edit background. Susun dalam 4r saiz, dapat 4. Lighting tak balance sebab amik tepi tingkap. Malas nak edit lebih2, lagipun bukan legal purpose pun.


Di bawah ni aksi-aksi comel dia dengan actual background sebelum dapat yg perfect one.



8 comments:

atulhani said...

hehe.. pic 1st yang tak jadi tu sebenarnya sangat comel!!

ida,comey!bukan hang..nazhan lah(jgn perasan) hehe.

Aida Ikmal said...

comelnya nazhan, kak ida! ;)

ida khairani said...

manakan tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. maksudnya, nazhan tu dpt tempias kecomelan ibu dia ja.

Hida Naza said...

hensem nazhan ni. dah besar mesti ramai awek admire. (-:

婉婷 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dayah said...

so kiut Nazhan

ida khairani said...

tq2x. ramai awek admire? xpa, nanti pak dia boleh bg tunjuk ajar. jgn salah ajar dah.