D.I.Y ikan dan pancing

9:43 PM ida ahmad 2 Comments

Fishing

Ikan dan pancing ni adalah home aktiviti yg dipinjamkan kepada kami. Saya ada mention sebelum ni yang kami ada join playgroup anjuran Penang's NGO. Yang bestnya kelengkapan di centre tu banyak yg diy. I definitely akan buat in my own home very soon.


D.I.Y kayu pancing

D.I.Y Fish


Benda lain pun boleh dipancing juga


Nazhan enjoy fishing and counting the fishes. Ibu seronok sangat Nazhan dah xcampak2 toys. Dah nak main dgn cara yg betul. Banyak lagi idea2 menarik for home activity yg saya dapat. Nanti saya share kan lagi.


Adik nak 'mungai' ikan jugak

2 comments:

rubaizah said...

apa maksud DIY?

ida khairani said...

do it yourself.. aparaa baizah..hehe