Weekend @ Esplanade

2:52 PM ida ahmad 0 Comments

Dah lama tak p Esplanade. Dah gerak keluar rumah, baru terfikir nak bawak Nazhan jalan2 pantai. Lagipun dah lama tak ada ambik gambar. Actually, macam tak ada langsung gambar ibu dengan perut yg kian memboyot ni.



So, kami pun terus p tapau nasi lemak for lunch dengan air sekali. Elok2 nak sampai aja, Nazhan dah tertidur. So ibu yg tak puas ati ni, terus aja dukung Nazhan menegak and terjaga la abang long tu dengan menangis tak puas ati. Sebaik aja nampak pantai, terus nak p pantai dan tak ingat nak tidur or makan dah.



Jadi, ibu and abah gilir2 teman Nazhan ke pantai dan jaga barang2 sambil makan. Bila dah dekat setengah jam main pasir, baru la dia terasa lapar. Habis makan, sambung balik aktiviti main pasir dan jalan2 melawat kawasan.

0 comments: