Berbuka di hotel

10:02 AM ida ahmad 0 Comments

Berbuka di hotel memang heaven. Dah la tak payah masak, makan free and banyak choice. Mudah mudahan orang yg belanja dimurahkan rezeki selalu. Nazhan walaupun diberi a range of foods for him to choose still tak mau makan banyak. Sibuk explore sana sini. Siang hari pun macam dah puasa dia pun. Cuma orang lain sangat gembira time berbuka dia masih lagi dlm mood puasa.

Mega Hotel - antara menu hari yg kami p tu, bubur jagung, daging kambing dah siap bakar, nasi dengan lauk pauk jgk. Ada ulam ulaman, kuih muih dan ice cream. Biasa la tu kan.


ParkCity Everly Hotel - kalau berbuka hari Jumaat or Sabtu ada makanan bakar2, mee goreng mamak, satay dan ais kacang. Antara yang best la tu. Hari lain tak sure.

0 comments: