Contest-Designing your dream nursing wear

3:26 PM ida ahmad 0 Comments

Kepada yg sukakan hadiah free, kreatif dan suka mengisi masa lapang secara berfaedah, join la contest ni.

Contest ni is all about designing your dream breastfeeding friendly shirt, nursing wear or baju menyusu. So, pada yg pernah berangan nk jadi designer tapi tak jadi2, inilah masanya.

Details as below. Copy sebijik2 dr website Along.

How to participate?

  1. Tempekkan banner ini di mana-mana bahagian dalam blog anda (Jika anda ada blog). Dalam entry tu ke, sidebar ke, footer, header, mana-mana je lah.

  2. Buat satu entry khas untuk menceritakan tentang your dream nursing wear. Tajuk ikut suka. Tak perlu title “ MSK Contest” or such.
  3. Anda boleh ‘mempersembahkan’ nursing wear impian anda dengan kreatif, seperti menempek gambar, scan, lukis, dan sebagainya.
  4. Mungkin nursing wear idaman anda masih belum dicipta, so, ‘ciptakan’ impian anda di sini :D
  5. Anda juga boleh menulis tentang nursing wear yang anda dah pakai/dah ada orang pakai.

Syarat-syarat penyertaan

  1. Terbuka kepada semua. Tidak mengira jantina atau status. Sama ada anda BF atau tidak.
  2. Jika anda takde blog tapi berminat nak sertai, anda boleh emailkan pada saya di ruangan CONTACT di atas, insya-Allah saya akan publishkan :)
  3. Tulis entry dalam BM atau BI sahaja.

How to win?

  1. Berdasarkan vote yang akan dilancarkan di MySuperKids as soon as tarikh tutup diumumkan.
  2. Anda juga boleh mengutip vote di blog anda dan pengadil akan mengambil kira bilangan vote di blog anda+vote di MySuperKids. Contoh free web voting poll yang anda boleh gunakan ialah seperti :
    http://polldaddy.com,http://www.addpoll.com,http://www.poppydog.com/prod/poll.jsp, http://sitegadget.com dan macam2 lagi.
  3. Untuk adil pada semua orang, undian dalam blog anda perlu bermula pada tarikh yang ditetapkan oleh MySuperKids (10Mei 2009).
  4. Undian dibuka kepada sesiapa saja termasuk suami, kakak, abang, mak, anak mahupun diri anda sendiri. Ketua kampung pun boleh undi.
  5. Anda boleh gunakan banner di bawah untuk meraih undian di MySuperKids (sila tempek bermula 1 Jun 2009 sahaja).

3 entry yang menerima vote terbanyak bakal menerima set aksesori eksklusif tajaan Chantek-Chantek!

Tarikh tutup penyertaan & mula voting di MSK : 1 Jun 2009
Tarikh anda boleh mulakan voting di blog : 10 Mei 2009
Tarikh tutup voting : 13 Jun 2009

Don’t forget your confirm your participation by informing me(Along) ya.



0 comments:

Good site for breastfeeding reference

3:06 PM ida ahmad 0 Comments

I'm in the middle of expressing milk as i need to boost up my milk production. Tak tau reasonable atau idak nk buat stok sebenarnya sebab keja pun belum dapat. Really just a kick start to a transformation that yet to come. Thank you to a friend of mine for her great blog. Banyak lagi nak kena master ni.

Kereta ini bukan milikku. Sekadar gambar hiasan. Sorry malas nak blurkan plat no.

0 comments:

I'm learning

5:39 PM ida ahmad 0 Comments

I just have to point or take abah's hand and drag him to places i want to go and abah will bring me there such as to the hi-fi or fridge. Sometimes, when abah tired to play with me anymore, only then i turn to ibu. But with ibu, i play something else, less power consuming. Abah also introduce me to play hide and seek in the dark room. I believe because of the training, i'm not afraid of the dark. But sometimes when they switch off the light, i could not help myself to just cry. Not because i'm afraid but i'm not finish playing yet.( Of cos thats when the clock already over 12am)

I also learn to keep things in save place like my flash cards under carpet(also spilled food), my sippy cup inside tv cabinet and my toys into my alphabet train container (abah's bluetooth adapter, keys, etc). Sometimes, when i start playing my 'toys', ibu swaps it with something else while distracting me. She think i didn't realize about that huh.

I dont like when they angry with me. When they scold me, i will make my tears come out so that they will stop scolding me. Sometimes, when my will is denied, i will throw everything in front of me. Wahahahaha.. Please la kan..Thats so many things i let them decide for me like what time should i take my bath, what cloth should i wear, so just let me decide by my own when i want to stop eating or stop playing or something else as well..

That is one thing that i manage to take over ibu. That is her IPod Touch. I just knew that, she initially request that IPod so that, she can browse when she breasfeeding me. However, that thing is all over me now. I'm the want who watch videos when i'm being breastfed. Ha ha ha ha >:)



My awek to be - Atirah, anak aunty Sue and Aswad. Aren't we cute together?

0 comments:

Rainbow

12:00 AM ida ahmad 0 Comments

Hafiy: Tengok rainbow la Nazhan

Hafiy: Aunty, rainbow la.

Nazhan: Yeah, yeah rainbow..

Hafiy: Nazhan tengoklah rainbow tu

Nazhan: Gate ni lagi best la Hafiy

Hafiy: *sigh*

0 comments:

Earth day, every day

4:01 PM ida ahmad 0 Comments


Can you see i'm taking care of my chili? Dah banyak cili kelihatan, right. I think i gonna be such a great modern farmer. Ibu was the one who planted it, but i help her in taking care of her plants. I water and gembur2 them nicely. We have pokok kunyit, serai, chilis, bawang and pokok daun sup as well. He he.. sorry dunno exactly their names but i'm sure you get it. Actually ada pokok bayam tertanam sebelah pokok cili ni tapi tak tumbuh2 pun lagi. Later on, we want to replant pokok pandan as well. But our neighbour yg ada pokok pandan ni, asyik tenggelam timbul aja. So still postponing our plan. So, to all my friends, lets start planting now. Lets together make our earth, green again for our own future.

0 comments:

Obstacles

5:33 PM ida ahmad 0 Comments

"Obstacles are like a game. Something will come, something will go and something will change. If the scenes do not change, we will get bored and don't like to play. So let the scenes continue to change, but your stage should remain stable."

"Every day is a challenge. It is good to see situation as a challenge rather than as a problem. For this we need to change our attitude and mindset. It is in our hands to convert stress into strength."

"Even under the worst circumstances, it is important to stay calm and look within yourself. By doing this, you will naturally be able to maintain your self respect. This enables, you to become stable and happy, whatever the situation."


This little guy regardless of his size has taught me a lot every single day and help me to become a better person.

0 comments:

Bubble and Night Market

3:59 PM ida ahmad 0 Comments



Nazhan meet new friend at Miri City Fan.
Gambar rakan sepermainan yg dok main petang2 tak pernah dapat amik lagi sebab asyik tak bawak camera keluar aja. Hafiy dah nak pindah pulak balik KL, tinggallah Aqif aja lepas ni.




Nazhan at the book stall at Seberkas Night Market. Stall ni jual majalah murah-murah tapi dengan cover yg dah dikoyak dan keluaran bulan yg lepas2x. Thats where we get magazines here in Miri. Magazines price in Miri are far expensive that Peninsular. Bukan increase setakat rm1 seperti yg sepatutnya tapi 3-4 ringgit. Since kami bukannya baca gosip2 artis yg perlu up-to-date and cepat basi, tak kisahlah ketinggalan 2-3 bulan pun.

0 comments:

At last at 15 months

10:02 PM ida ahmad 0 Comments

He he.. i can walk steadily now. Big clap for me. Below is the picture of a lovely evening at Miri City Fan. I tried to catch bubbles that they blew but no luck for me. Ha ha :)) I try again next week.

0 comments: