Lawatan sambil belajar

9:34 PM ida ahmad 0 Comments


Well, masa kita di S.A, sebelum balik Penang, ada member2 Soksek & MMU dtg tgk Nazhan, aunty2 yg single but not so available. During soksek trip, u baru lepas menyusu so end up with very2 good behavior. In the middle lapar lagi so ngamuk la sikit. Kasik cuak aunty2 tu.. ahaha. Bila kita keluar lunch dgn diorang di Restoran Soto, Nazhan tak kasi chance ibu & abah mkn dgn aman. Kena take turn makan. Time ibu mkn, abah kena tukar dyper di kereta.
Baik tak abah? Bila abah mkn, dah nak susu plk. Tak sempat abah mkn habis, dah kena balik sebab ibu pemalu orgnya. Kuat minum sungguh anak ibu ni. Takpalah janji Nazhan sihat dan kuat; dan membesar bagai juara.


more pics

0 comments: